گیاهان دارویی و معطر

پیازچه کوهی

ALLIUM SCHOENOPRASUM

خانواده:Aliiaceae

نام انگلیسی:Chives(پیازچه کوهی)

منسا:شمال اروپا(نوعی از آن در البرز مرکزی میروید که به آن سیرک می گویند م)

کاربرد اصلی:پخت و پز

بخش مورد استفاده: برگها

کوچکترین عضو خانواده پیاز ها می باشد.

برگهای خرد شده آن درون ظرف های سالاد به عنوان چاشنی اضافه می شوند، جایی که از آتش مستقیم برای آماده کردن غذا هایی نظیر تخم مرغ، پنیر و گوشت  که به آن چربی اضافه شده باشد استفاده می شود.

کاشت

پیازچه ها به آسانی رشد می کنند و به وسیله جدا سازی دسته های آن از یکدیگر در پاییز تکثیر می شوند. برگها آن را زمانی که بلند تر از  ۲۰ سانتیمتر یا در این حدود هستند ببرید. همچنین گلهای آن خیلی زیبا هستند، بریدن آنها در هنگامی که ژاله بسته اند برای بلند تر شدن برگها سود مند است.

منبع: Herb Handbook- Su bristow

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *