دانش و فناوری

10 سوال کلیدی محاسبات هوشمند

آیا ماشین ها می توانند فکر کنند؟” آلن تورینگ در مقاله پیشگامانه‌اش «ماشین‌های محاسباتی و هوش» که در سال 1950 منتشر شد، برای اولین بار این سؤال دوران ساز را مطرح کرد. این امر زمینه جدیدی از هوش مصنوعی (AI) و همچنین کنجکاوی سیری ناپذیر مردم در مورد رایانه و هوش را راه اندازی کرد.

تمدن بشری اکنون وارد عصر جدیدی از هوش شده است. همانطور که محاسبات فراگیرتر شده است، جامعه و هر یک از ما عمیقاً در شبکه محاسبات جهانی قرار گرفته ایم و از مزایای محاسبات هوشمند بهره می بریم. اکتشافات علمی و کاربردهای مهم مبتنی بر محاسبات هوشمند در بسیاری از زمینه‌های مهم، مانند حل مشکلات تا شدن پروتئین، کشف آنتی‌بیوتیک‌های جدید، و تشخیص تصویربرداری پزشکی با استفاده از هوش مصنوعی، به لطف ادغام عمیق هوش ماشینی، داده‌ها و روش های محاسباتی محاسبات هوشمند به پیشرفت تمدن کمک زیادی کرده است و در عین حال، تقاضا برای محاسبات سر به فلک کشیده است.

برای پاسخگویی به تقاضای روزافزون برای محاسبات، تعدادی از مسائل دشوار باید حل شوند. سرعت محاسبات توسط معماری سنتی فون نویمان محدود شده است، روش‌های محاسباتی توسط داده‌های بزرگ به چالش کشیده می‌شوند، منبع تغذیه محاسباتی با مصرف انرژی محدود می‌شود، و استفاده از منابع محاسباتی توسط فناوری دسترسی محدود می‌شود… هنوز مسائل زیادی وجود دارد که باید بررسی شوند و حل شود، در این میان باید راه حل های پایداری برای آینده پیدا کرد.

آزمایشگاه ژجیانگ و علم مشترکاً سؤالات علمی اساسی را با نقش راهنمای مهم برای تحقیقات آینده محاسبات هوشمند مطرح کرده اند. پس از یک سری درخواست‌ها، فهرست نهایی و ارزیابی‌ها، 10 سوال عمیق‌ترین و چالش‌برانگیزترین پرسش‌ها توسط گروهی از کارشناسان از سراسر جهان مطرح شد.

  1. چگونه هوشمندی را تعریف کنیم و چارچوب ارزیابی و استانداردسازی را برای محاسبات هوشمند ایجاد کنیم؟
  2. آیا یک نظریه واحد برای محاسبات آنالوگ وجود دارد؟
  3. نوآوری های عمده در محاسبات از کجا می آیند و آیا محاسبات کوانتومی به قدرت محاسباتی مغز انسان نزدیک می شود؟
  4. چه دستگاه‌های جدیدی ساخته خواهند شد (ترانزیستورها، طراحی تراشه و پارادایم‌های سخت‌افزاری: فوتونیک، اسپینترونیک، بیومولکول‌ها، نانولوله‌های کربنی)؟
  5. چگونه محاسبات هوشمند می تواند ماشین های هوشمند را فعال کند؟
  6. چگونه می توانیم ذخیره و بازیابی حافظه را بر اساس مغز دوقلو دیجیتال درک کنیم؟
  7. کارآمدترین مسیر برای همگرایی یادگیری مبتنی بر سیلیکون و کربن چیست؟
  8. چگونه الگوریتم های هوش مصنوعی قابل تفسیر و کارآمد بسازیم؟
  9. آیا محاسبات هوشمند قوی با ویژگی های خودآموزی، تکامل پذیری و خود انعکاس قابل تحقق است؟
  10. چگونه می توانیم از داده های دنیای واقعی برای کشف و تعمیم دانش استفاده کنیم؟

10 سوال اساسی علمی در زمینه محاسبات هوشمند در اینجا ارائه شده است به این امید که محققان را در سطح جهانی روشن کند. انتظار می رود که محققان و محققان در بحث های پر جنب و جوش در مورد این 10 سوال علمی شرکت کنند، به طور مشترک پیشرفت های بالقوه در سوالات و پیشرفت های تکنولوژیکی را ترویج کنند و به توسعه جامعه انسانی کمک کنند.

منابع:

https://scitechdaily.com/10-key-questions-of-intelligent-computing/

https://www.science.org/content/resource/ten-fundamental-scientific-questions-intelligent-computing

Share

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *